Films kijken met ondertiteling

By | February 8, 2013

Waarom nog veel geld betalen voor de bios of videotheek als je gewoon je favoriete films en series online helemaal gratis kunt bekijken? Via het Online Film Pakket is dit mogelijk. Download en installeer de software en je kunt direct gratis films kijken met ondertiteling, eenvoudiger kan bijna niet.

gratis films kijken met ondertiteling

 

Hoe werkt GRATIS FILMS KIJKEN MET ONDERTITELING?

De software van het Online Film Pakket maakt connectie met verschillende servers die video streams aanbieden. Mensen vanuit de hele wereld plaatsen hier onder andere films en series op, die ook voor jou beschikbaar zijn. Via een extra plugin kun je zelfs ondertiteling aanzetten in de taal naar jouw keuze. Dit is niet illegaal omdat je enkel video’s streamt en niet download of upload.

Voor meer vragen kun je kijken op http://www.onlinefilmpakket.net/.

Wat kost online film kijken?

Je betaalt eenmalig een bedrag van €14,95 voor de software. Daarna zijn er geen kosten meer aan verbonden en kun je onbeperkt online films kijken met ondertiteling. Bovendien kun je het product enkele dagen op proef nemen. Bevalt het niet? Stuur dan een mail naar de leverancier van het product en zij storten je geld terug.

Wat krijg ik?

De software van het Online film pakket is zeer gebruiksvriendelijk. Je zoekt je film, stelt de ondertiteling in, drukt op afspelen en de film begint. Downloaden is niet nodig, de film of serie wordt direct naar de pc gestreamd. Het streamen gebeurt vanaf een van de vele websites die wereldwijd vol staan met films.

Online film kijken is altijd een lastige zoektocht op Google naar websites met werkende links. Het Online film pakket bevat een verzameling van vrijwel alle werkende links, zodat je dus nooit hoeft te zoeken! Gratis films kijken met ondertiteling kan niet makkelijker.

Naast toegang tot duizenden top films, kun je ook allerlei hit series bekijken. Denk hierbij aan Two and a half men, CSI, Criminal Minds, Glee, The big bang theory en vele andere. Nieuwe afleveringen zijn vaak dezelfde dag nog te bekijken via het Online film pakket. Je mist dus nooit iets!

Klik hier om te bestellen