Online films huren

By | October 10, 2012

Waarom nog naar de videotheek rijden als je tegenwoordig je films gewoon online kunt huren? Online films huren met ondertiteling is eenvoudig, goedkoop en voor iedereen toegankelijk. Daarnaast biedt het vele voordelen:

  • Je gewenste film is altijd beschikbaar.
  • Je hoeft geen rekening te houden met het op tijd terugbrengen van de film.
  • Je kunt op elk gewenst moment van de dag je film huren.
  • Vind je de film zó goed? Dan kun je hem ook meteen kopen.

online films kijken

gratis ONLINE films kijken bij moviemax

Moviemax heeft nu een aantal acties waarmee je een gratis film kunt bestellen. Zo hebben ze een facebook-like actie en kun je moviepoints verzamelen door het schrijven van reviews. Voor meer informatie ga je naar de website van Moviemax.

Hoe werkt het?

Je kunt een film huren of kopen. Je kunt er hierbij voor kiezen om een account aan te maken. Dit heeft als voordeel dat je bijvoorbeeld via automatische incasso kunt betalen en moviepoints kunt toevoegen of verdienen (via reviews).

Als je een film gekozen hebt kies je Huur of Koop en reken je af met de door jou gekozen betaalmethode. Dit kan o.a. via sms, moviepoints, automatische incasso, ideal. Direct na de betaling kun je de film downloaden (bij Koop) of beginnen met afspelen via streaming (bij Huur). De huurperiode gaat pas in op het moment dat je de film voor de eerste keer start. In de huurperiode kun je de film zo vaak bekijken als je maar wilt.

Online films kijken op je tv

Beschik je over een HTPC of heb je je pc of laptop aangesloten op je tv? Dan is je eigen personal videotheek niet ver weg meer! Sla de website van Moviemax op in je favorieten en maak een account aan. Zin in een filmpje? Surf naar moviemaxonline.eu, selecteer je film en begin meteen met kijken. De kosten worden vervolgens automatisch van je rekening afgeschreven. Zo simpel is het!

MovieMAX Online 18+ films