Veel gestelde vragen

Is TV op PC echt gratis?

Ja! Je betaalt eenmalig slechts 27 euro voor de software van het Digitaal TV pakket. Daarna zijn er geen kosten meer aan verbonden aan tv op pc. Hiermee bespaar je enorm veel geld als je dit vergelijkt met een abonnement van een normale tv provider. Er zit dus absoluut géén addertje onder het gras.

Heb ik niks anders nodig?

Nee. Je hebt alleen de software nodig van het Digitaal TV pakket. Als je deze software geïnstalleerd hebt, kun je meteen beginnen met tv kijken.

Wanneer ontvang ik het TV op PC pakket?

Meteen nadat je de betaling succesvol hebt afgerond, kun je de software downloaden en installeren. Dit kan op elk moment van de dag! Je hoeft dus niet te wachten op een postbode die het pakketje op onhandige tijden komt afleveren. Gewoon downloaden en klaar!

Kan ik dan ook op mijn televisie kijken?

Ja, dit kan in het geval jouw pc of laptop de mogelijkheid heeft om deze op een televisie aan te sluiten als (tweede) monitor. Je ziet dan op je televisie wat er op je pc of laptop gebeurt. Op die manier kun je dus toch tv kijken op je televisie.

Zijn het echt 2500 zenders?

Ja, het betreft hier zenders van over de hele wereld. Het is logisch dat je niet alle zenders zult gebruiken, maar met zoveel zenders zit er absoluut tussen wat je zoekt! Van actie films tot natuur documentaires. Bovendien krijg je nu 4 extra bonus pakketten. Lees hier verder.

TV op PC zenders

Klik hier om nu te bestellen.

Ik wil geen erotiek zender, kan dat?

Ja dat kan. Je kunt er voor kiezen om het erotiek pakket niet te gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je jonge kinderen hebt of er gewoon geen behoefte aan hebt. De keuze is aan jou!

Kan ik het pakket proberen?

Ja dat is mogelijk. De leverancier van het Digitaal TV pakket biedt een zogenaamde unieke garantie waarmee ze iedereen de mogelijkheid geven om het pakket te proberen. Wanneer je niet tevreden bent kun je dit aangeven en zullen zij direct contact opnemen.

Zijn er alternatieven?

Ja, een soortgelijk pakket is Mijn Digitale Televisie. Dit pakket kost 19,95 en is hier te bestellen. Je krijgt bij dit pakket geen extra’s.

Het Online Film Pakket richt zich alleen op films en series, dit pakket is verkrijgbaar voor €14,95. Hiermee kun je gratis films kijken met ondertiteling.